Gej-Srbija
Poslednja aktivnost: NIikad

Nije prijavljen [Prijavi se - Registruj se]
Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  Postavi novu temuAnketa:
Autor(ka): Naslov: Smrtonosna seks igra voditelja BBC!
Sheytan
..:: Na sceni :) ::..
**

Registrovan/a: 10-1-2010
Rod: Muški

Raspoloženje: Bez raspoloženja

napisana 2-3-2010 u 15:46     [permalink] Citiraj i odgovori
Smrtonosna seks igra voditelja BBC!

Kristijan Digbi (32) pronađen je mrtav u svom stanu, policija smatra da je stradao tokom autoerotskog gušenja.

Telo voditelja popularne emisije "Kupiti ili ne kupiti" pronađeno je u ponedeljak ujutru. Preliminarnom istragom utvrđeno je da je umro dok je pokušavao da se liši kiseonika kako bi pojačao orgazam.

Digbi je bio homoseksualac, i nedavno je raskinuo sa partnerom, bivšim policajcem koji je i pronašao njegovo telo. Policija je saopštila da okolnosti smrti "nisu razjašnjene", pa nije jasno da li je sa njim bio još neko u trenutku smrti.

Voditelj je radio na emisijama "Kupiti ili ne kupiti", "Menjam kuću", "Život pod Suncem" i drugim, a njegovo bogatstvo procenjivalo se na milion funti.

"Kristijan je bio omiljen i talentovan voditelj. Unosio je energiju i toplinu u sve svoje emisije. Naše misli i molitve su uz njegovu porodicu", saopštio je BBC.

Prošle godine, glumac Dejvid Karadin takođe je stradao tokom autoerotskog gušenja, a sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

Pogledaj Korisnikov ProfilPogledaj Sve Poruke KorisnikaPošalji poruku korisnikuKorisnik nije na vezi [vrh strane]   
Popeye
GAY MESSIAH
**

Registrovan/a: 20-3-2004

Raspoloženje: to je moja privatna stvar

napisana 2-3-2010 u 15:47     [permalink] Citiraj i odgovori

shit happens.
Pogledaj Korisnikov ProfilPogledaj Sve Poruke KorisnikaPošalji poruku korisnikuKorisnik nije na vezi [vrh strane]   
::fy::
::fy::

Registrovan/a: 7-2-2006

Raspoloženje: Come out, come out...

napisana 2-3-2010 u 16:02     [permalink] Citiraj i odgovori

Šta se dešava na ovom BBC-ju...prvo onaj voditelj koji je ubio svog ljubavnika, sada ovaj koji je ubio sebe...svašta
Tungi
off one's nut

Registrovan/a: 26-2-2008

Raspoloženje: Outta Sight

napisana 2-3-2010 u 16:18     [permalink] Citiraj i odgovori

Citat:
Originally posted by Sheytan

sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

Koliko znam Michael Hutchence je pocinio "klasicno" samoubistvo.
sing&dunum
..:: GS addict ::..

Registrovan/a: 22-7-2009

napisana 2-3-2010 u 16:22     [permalink] Citiraj i odgovori

:wtf:

Kakva je to perverzija - igra autoerotskog gusenja? :qqlele:
Kragi
fin, ne i naivan...

Registrovan/a: 10-9-2006

Raspoloženje: :maska:

napisana 2-3-2010 u 16:47     [permalink] Citiraj i odgovori

Citat:
Originally posted by Tungi

Citat:

sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

za njega nisam siguran, ali je Kurt Cobain je sigurno stradao tokom autoerotskog gušenja ..... :hekla:
Pogledaj Korisnikov ProfilPogledaj Sve Poruke KorisnikaPošalji poruku korisnikuOvaj korisnik ima MSN MessengerKorisnik nije na vezi [vrh strane]   
ns.happy
lezbejak

Registrovan/a: 30-7-2006

Raspoloženje: :happy: :bearpride:

napisana 2-3-2010 u 17:29     [permalink] Citiraj i odgovori

nadam se da ce ovaj trend preci i kod nas sa prvom zrtvom - milanom kalinicem...
ont: mene to autoerotsko gusenje podseca na one serije o forenzicarima gde su umeli da zaredjaju sa tim slucajevima da ispadne da se tamo niko ne sevi normalno..
Pogledaj Korisnikov ProfilPoseti Korisnikov Web StranicuPogledaj Sve Poruke KorisnikaPošalji poruku korisnikuOvaj korisnik ima MSN Messengerns.happy's YahooKorisnik nije na vezi [vrh strane]   
Tungi
off one's nut

Registrovan/a: 26-2-2008

Raspoloženje: Outta Sight

napisana 2-3-2010 u 18:41     [permalink] Citiraj i odgovori

Citat:
Originally posted by Kragi

Citat:
Originally posted by Tungi

Citat:

za njega nisam siguran, ali je Kurt Cobain je sigurno stradao tokom autoerotskog gušenja ..... :hekla:

Sachmaricom?:)
simarrgL*
šmirgla
**

Registrovan/a: 15-1-2009
Rod: Ženski

Raspoloženje: :closet:

napisana 2-3-2010 u 21:01     [permalink] Citiraj i odgovori

Citat:
Originally posted by ::fy::

Šta se dešava na ovom BBC-ju...prvo onaj voditelj koji je ubio svog ljubavnika, sada ovaj koji je ubio sebe...svašta

ludi britanci :lol:

off: ja sam pre par godina morala da ubedjujem drugaricu da je Cobain uopste mrtav :lol:
Zwezdica
Zena monstrum!

Registrovan/a: 26-5-2008
Rod: Ženski

Raspoloženje: :fige: Buji, paji.:love:

napisana 2-3-2010 u 21:35     [permalink] Citiraj i odgovori

Ovo meni moze da se desi jbt.. :shok: :shocked:
Pogledaj Korisnikov ProfilPogledaj Sve Poruke KorisnikaPošalji poruku korisnikuOvaj korisnik ima MSN MessengerKorisnik nije na vezi [vrh strane]   
Postavi novu temuAnketa:

NOVO DANAS      Idi Na Vrh